2021. gada 17. may

(Latvian) Top Dziesmu svētku tradīcijai veltītā pastāvīgā ekspozīcija

Sorry, this entry is only available in Latvian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

akcija_mani_dziesmu_un_deju_svetkiRakstniecības un mūzikas muzejs sadarbībā ar Latvijas Nacionālo kultūras centru, Dziesmu svētku biedrību un Pasaules Brīvo latviešu apvienību aicina ikvienu interesentu piedalīties akcijā „Mani Dziesmu un deju svētki”, kuras laikā tiks vākti personiski stāsti – topošās Dziesmu svētku ekspozīcijas sastāvdaļa. Visi interesenti aicināti iesūtīt stāstus dažādos formātos – video, e-pastos un vēstulēs.

Ekspozīcijas veidotāji aicina ikvienu, kam sirdij tuva dziesmusvētku tradīcija, kurš ir bijis vai šobrīd ir aktīvs amatiermākslas kolektīvu dalībnieks, palīdzējis svētkiem tapt, bijis brīvprātīgais, šoferis, fotogrāfs, klausītājs, līdzjutējs, vainagu pinējs, pavārs, operatīvo dienestu darbinieks, skatītājs, atbalstītājs, mecenāts, dalīties ar saviem stāstiem, piedzīvojumiem un pieredzējumiem, spilgtākajām atmiņām gan par svētku norisēm, gan par svētku sadzīvi.

Savus stāstus ir iespējams ērti iesūtīt video formātā (pamācība – ŠEIT), kā arī rakstīt e-pastus (manisvetki@rmm.lv)  un vēstules – Rakstniecības un mūzikas muzejam, akcijai „Mani svētki”, Pulka iela 8, Rīga LV-1007.

Lasīt vairāk

 

Plašāka informācija:
Inga Vasiļjeva
Ekspozīcijas sabiedrisko attiecību konsultante
Tālr.: 29276111
E-pasts: inga.vinga@gmail.com