2019. gada 09. october

(Latvian) Nodarbība senioriem par kultūras kanona vērtībām

Sorry, this entry is only available in Latvian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Virtakas ieža rakstu zīmes LNB Virtakas klasē. Foto: Krists Luhaers.
Virtakas ieža rakstu zīmes LNB Virtakas klasē. Foto: Krists Luhaers.

2019. gada 30. oktobrī plkst. 11.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Virtakas klasē (Rīgā, Mūkusalas ielā 3, 1. stāvā) nodarbību cikla „Senioru trešdienas” ietvaros notiks nodarbība, kurā tiks runāts par Latvijas kultūras kanona vērtībām, būs arī iespēja izgatavot karināmu dekoru, vienlaikus uzzinot vairāk par Virtakas ieža rakstu zīmēm.

Dalība bez maksas, bet lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 26420065 vai e-pastu gramata.latvija@lnb.lv. Vietu skaits ir ierobežots.

LNB „Senioru trešdienas” ir nodarbības senioriem vienu reizi mēnesī, kurās ir iespējams gūt jaunas zināšanas, iespaidus un praktiskas iemaņas, kā arī satikt domubiedrus.

LNB atgādina, ka tās vide, iespējas un pakalpojumi ir pieejami saturīgai laika pavadīšanai ikvienam senioram katru dienu. Te var gan brīvi lasīt dažādus izdevumus, gan aplūkot izstādes vai, piemēram, noskatīties kādu paša izvēlētu kinofilmu LNB Audiovizuālajā lasītavā (4. stāvā).

 

Papildu informācija:
Latvijas Nacionālā bibliotēka
E-pasts: gramata.latvija@lnb.lv
Tālr.: 26420065